طرز تهیه شعله زرد خوشمزه و مجلسی

اضافه کردن شکر اصلا به شله زرد آب اضافه نکنین که در آخر شله زرد آب پس میده.
زعفرون رو به برنج اضافه کنین تا برنج کامل زعفرونی بشه و رنگش خوشرنگ بشه.
حتما از برنج ایرانی استفاده کنین و زعفرون رو با یخ دم کنین تا خوشرنگ بشه.
مقدار اضافه کردن خلال بادوم اختیاری هست میتونین کم یا زیاد بریزین.

ویدیو های مرتبط
آش ترخینه و اسفناج خیلی خوشمزه است 01:30

آش ترخینه و اسفناج خیلی خوشمزه است

این فرنی متفاوت رو حتما امتحان کنید یه طعم خوب شبیه به دسر رو داره 00:57

این فرنی متفاوت رو حتما امتحان کنید یه طعم خوب شبیه به دسر رو داره

نودل خوشمزه درست کنیم 00:33

نودل خوشمزه درست کنیم

تا حالا هرچی سوپ درست کردی بذار کنار اینو درست کن 01:00

تا حالا هرچی سوپ درست کردی بذار کنار اینو درست کن

کرم باواریا وانیلی دسر نرمالو و عالی 01:14

کرم باواریا وانیلی دسر نرمالو و عالی

بریم با هم با اصالت‌ترین و محبوب‌ترین غذای شمالی رو درست کنیم 00:25

بریم با هم با اصالت‌ترین و محبوب‌ترین غذای شمالی رو درست کنیم

دیگه وقتشه این سمبوسه خوش عطرو طعمو درست کنی 00:38

دیگه وقتشه این سمبوسه خوش عطرو طعمو درست کنی

این شله زرد خوردن داره 01:00

این شله زرد خوردن داره

متناسب با طعم نوشیدنیت! 00:25

متناسب با طعم نوشیدنیت!