دسر راحت اماااا فوق العاده شییییک

نکته اول: برای خوشرنگ شدن ژله ها چند قطره رنگ خوراکی بریز
نکته دوم: برای اینکه ژله هات موقع رول کردن نشکنه بیشتر از نیم ساعت نذار تو یخچال بمونه
نکته سوم : بعد از رول کردن حتما بذار یک ساعت دیگه تو یخچال بمونه تا کامل خودشو

ویدیو های مرتبط
مگه کوفته بدون لپه و برنج اینقدر خوشمزه میشه 01:30

مگه کوفته بدون لپه و برنج اینقدر خوشمزه میشه

تزیین‌ میوه با هم ببینیم 00:45

تزیین‌ میوه با هم ببینیم

سمِ این دسر«محلبی کادایف» هست، بافتِ زیر و‌روش ترد و وسطش مثلِ پنبه میمونه 00:40

سمِ این دسر«محلبی کادایف» هست، بافتِ زیر و‌روش ترد و وسطش مثلِ پنبه میمونه

این لازانیا فوق العاده نرم و لطیفه 00:49

این لازانیا فوق العاده نرم و لطیفه

راز خوشمزگیِ جوجه چینی رستورانی رو بهت بگم 00:48

راز خوشمزگیِ جوجه چینی رستورانی رو بهت بگم

غذای فوری و بدون گوشت میخوای؟این کوکو رو درست کن بهت قول میدم عاشقش بشی 01:01

غذای فوری و بدون گوشت میخوای؟این کوکو رو درست کن بهت قول میدم عاشقش بشی

ترشی گوجه سبز یا ترشی آلوچه با اون طعم عالی 00:25

ترشی گوجه سبز یا ترشی آلوچه با اون طعم عالی

دستور سیب زمینی شکم پُر یه غذای سه سوته و خوشمزه 01:02

دستور سیب زمینی شکم پُر یه غذای سه سوته و خوشمزه